Liefland

Vuur emotie en spelletjes…

Vuur en de donkere emotie “hysterie”:

Als het VUUR in jou niet zo gelukkig is, kan je heel druk worden in praten en bewegen. Dit noemen we ook wel HYSTERIE. Maar wat is hysterie nu precies voor een emotie? Je hebt vast wel eens meegemaakt dat er iets was wat je heel graag wilde hebben, een speeltje, naar een pretpark, spelen bij een vriendje, op een nieuwe sport of misschien wilde je gewoon een heel lekker koekje. Het kan van alles zijn.

Iets waar jij je al uren of misschien al dagen of weken op verheugd had. Maar in het leven kunnen we niet altijd JA krijgen op alles wat we zo graag willen hebben of willen meemaken. En als je dan een dikke NEE krijgt, kan je hart ineens zoveel pijn doen dat je even niet meer weet waar je het zoeken moet. Je bloed gaat harder stromen en je hart gaat sneller kloppen waardoor je heel druk kunt worden, hysterisch gaat praten, schreeuwen, schoppen, stampen en misschien zelfs om je heen slaan.

Het Vuur in jou is niet gelukkig omdat het niet mag branden zoals jij graag zou willen. In het Vuur leven je wensen, dromen en passies. Je Vuurtje is nu kleiner geworden doordat je “nee” kreeg te horen. Wordt vrienden met Vuur en ga samen met het Vuur op ontdekkingsreis door jouw hart van wensen, passies en dromen. Samen vinden jullie vast de sleutel en het toverdeurtje naar nog meer wensen, dromen en passies die in je hart leven. Wie weet vinden jullie iets wat je ook heel graag wil en waar je wel een JA antwoord op krijgt, zodat de rust in jou weer terug komt. En het vreugdevuurtje in jou weer mag dansen.

Vuur & Licht Kracht

Zo kan broertje Vuur jou helpen met hysterie veranderen naar rust:

Vuur wensen;

Iets wat je heel graag wil hebben of wil meemaken noemen ze ook wel een wens die woont in je hart. Als de wens die jij zo graag wilt wordt beantwoord met een “nee”, vraag dan aan het Vuur in jouw hart of het je wil helpen met het opschrijven van 5 andere wensen die ook in je hart leven.

Niemand heeft maar 1 wens, al onze harten zitten vol met wensen. Want ons hart wil heel graag geluk voelen en blij zijn. Als het je gelukt is om 5 andere wensen op te schrijven, geef het briefje dan aan je ouders. Ik weet zeker dat er 1 wens in jouw lijstje staat waar je ouders nu wel JA op kunnen antwoorden.

Geef nu je wensen mee aan het licht door samen met je ouders het briefje met je wensen te verbranden. Terwijl jullie dit doen, geef de wensen dan extra kracht door de Vuur klank “Haaaaaaa” te zingen. Of zing de rode/oranje klanken op de klankenkaart. Zo kan het vuur en het licht jou helpen met het laten uitkomen van al je andere wensen.

Zonnekracht;

Vader zon kan je in een moment van een donkere emotie ook heel goed helpen met zijn lichtkracht. Licht is Vuur.

Leg je linker hand op je hart en hou de binnenkant van je rechterhand hoog boven je hoofd richting de zon. Vraag Vader Zon de lichtkracht die je nu nodig hebt.

Welke lichtkracht heb je NU nodig? Is het de lichtkracht van rust, veiligheid, gezondheid, vrolijkheid of liefde? Vraag en Vader Zon zal je helpen.

De Zonnespiegel;

De zon is niet alleen een bron van licht, warmte en rust, maar ook een deurtje naar andere plekken in het Heelal. Deze deur noemen we ook wel een portaal. Via deze portaal in de zon kan de hoogste bron van liefde en licht goddelijke lichtkracht naar ons toesturen. De gouden zon die in ons hart leeft kan dus via energie praten met de zon in de hemel.

Doordat de zon in ons en de zon in de hemel familie van elkaar zijn, kan de zon je laten zien welke kleuren en vormen van licht er nu in jouw lichtlichaam heel krachtig zijn. De Zon buiten je, kan dus een spiegel zijn voor de Zon in jou.

Door naar de kleuren te kijken, weet jij in welke chakra’s, elementen of aura lagen toverdeurtjes open gaan. Terwijl je dit doet kunnen de Zon in jou en de Zon buiten jou je helpen met het openen van nog meer toverdeurtjes. Zodat jij je donkere emotie kan veranderen naar een lichte emotie.

Maar hoe kan je de Zonnespiegel van lichtkleuren en vormen zien? Dat kan op twee manieren. Je kan naar de Zon kijken met bijna dichtgeknepen ogen. Je doet dan je hoofd iets naar beneden en kijkt dan turend door je wimpers naar de Zon. Beweeg je hoofd langzaam naar de Aarde en naar de Zon, net zolang totdat jij jouw Zonnespiegel kijkpunt hebt gevonden.

En je kan ook foto’s maken van de Zon. Want zoals je weet is alles op Aarde energie, dus ook een fotocamera. Als je een eigen fotocamera hebt, wordt de energie van de camera ook jouw energie. De energie van jou, de Zon en de camera gaan dansen met elkaar en worden samen met de Zon, een spiegel van licht en vormen. Iedere dag is een nieuwe dag en iedere dag voel jij je anders, dus foto’s maken samen met de Zon en de natuur zal nooit saai worden. Je zal steeds weer nieuwe kleuren en vormen gaan ontdekken via de Zon en je eigen Zonne zelf.

Doordat iedereen op zijn eigen manier kijkt, zal een foto jou iets laten zien en vertellen, wat een ander niet ziet of niet kan begrijpen. Dat komt omdat iedereen kijkt door zijn eigen bril van waarheid. Met zijn eigen liefdesoog. Het gaat erom wat jij ziet en voelt. Alleen jij kan jouw eigen taal van licht begrijpen en voelen, want jij bent jij. Dus vertrouw altijd op je eigen voelen, want jouw hart weet namelijk wat waar is voor jou!

Kijk maar eens naar de 11 Zonnespiegel foto’s in het voorbeeld. Deze foto’s heb ik gemaakt. Lees na de fotocollage wat ik zag en voelde toen ik naar de foto’s keek;

Op foto 1 zie je een lichtbrug, een brug betekent voor mij dat het gelukt is iets te overbruggen. Het is mij dan gelukt weg te lopen van iets wat mij niet gelukkig maakte en ik loop nu verder over de brug richting iets nieuws wat mij heel gelukkig gaat maken.

Op foto 3 en 10 zie je een soort balkjes. Dit noem ik licht barcodes. Barcodes zijn weer cijfer codes die iets kunnen aanzetten in jou. Dus als ik dit zie op een foto weet ik dat er een nieuwe toverkracht in mijn ziel wordt aangezet.

Op foto 7 zie je een groene draaiende spiraal. Dit noemt ik een hart portaal. Een portaal is ook een toverdeurtje. Als ik een groene spiraal zie, weet ik dat er een deurtje in mijn hart open gaat naar nieuwe dromen, wensen, ideeën of antwoorden op vragen die ik had. Is er een dubbele spiraal zoals op foto 6, dan weet ik dat alle deurtjes tussen mijn chakra’s open staan en dat mijn dromen aan het uitkomen zijn.

Op foto 8 zie je een soort blauw lichtkoord. De nacht ervoor was ik tijdens droomtijd in een waterwereld met dolfijnen. Het was een blauwe planeet. Toen ik deze blauwe spiraal zag, wist ik dat mijn licht, mijn ziel, weer in verbinding stond met de wereld Sirius. Kort na deze ervaring begon ik mij weer heel veel te herinneren over de wereld Sirius.

Op foto 9 zie je een ronde bol met regenboogkleuren, als ik regenboogkleuren zie, weet ik dat ik in dat moment alle kleuren ben. Alle kleuren samen maken wit. Wit is goddelijke perfectie en perfecte balans. Mijn verbinding met het goddelijk licht is dan super sterk. Een perfect moment om een wensenlijstje te maken en vragen te stellen.

Op foto 11 was ik met mijn kristallen aan het werken met het water. Ik gaf mijn liefde aan het water. En vroeg het water of zij de liefde met haar stroom wilde meenemen naar het hart van Moeder Aarde. In een moment voelde ik aanwezigheid. Voor mij stond een groot wezen. Ik voelde het wezen, maar kon het niet zien. Dus vroeg ik aan het wezen of hij zich wilde laten zien in het licht op de foto. Zijn gezicht zie je in de regenboogkleuren op de foto. Voor mij is het een bekend gezicht. Het is ook mijn zonnespiegel, mijn waarheid. Als je wat afstand neemt van de foto, kan je het wezen beter zien.

Niet alleen de vormen, maar ook alle kleuren die de zon laat zien komen jou wat vertellen. Schrijf dus ook de kleuren op die je ziet. Alleen de uitleg van de kleur roze vind je niet bij de Chakra, Elementen en Aura kleuren op deze website. In de kleur roze woont de kracht van de Nieuwe Gouden Tijd en de hogere wijsheid van jou hogere hart. Als je dus roze ziet, is het een goed moment om vragen te stellen aan je hogere licht, jou wijze ziel. De andere kleuren en hun krachten kan je meer over lezen bij de chakra’s en Aura lagen.

Deel dit met je vrienden!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
error: Content is protected !!