Liefland

Energiekracht…

Energie leeft in alles,

Iedereen op de Aarde is verbonden met elkaar. Via een soort golven van licht die weer reageren op beweging, klanken en liefde. Deze golven van licht noemen we ook wel energie.

Energie leeft overal. Alles wat op Aarde leeft is ook energie. Jij en ik, maar ook een boom, water, bloem, appel en telefoon zijn energie. Alles heeft dus ook een lichaam van licht en een prachtig veld van energie wat om ons heen leeft en door ons lichaam heen danst.

Maar wat is energie dan precies?

Wrijf maar eens 10 tellen stevig je handen tegen elkaar aan. Als je klaar bent, sluit dan je ogen en haal je handen rustig uit elkaar. Probeer eens te voelen wat er gebeurd tussen jou handen.

De tinteling die je voelt, dat is energie. De golven en spiralen van energie die ons allemaal met elkaar verbinden, zou je ook kunnen vergelijken met het internet. Alleen werkt dit internet via onze liefde en is het niet gemaakt door de mens. Het is goddelijk en via het licht van onze ziel, wat in een ieder van ons leeft, kunnen we dit goddelijke internet met onze liefde aanzetten.

Door de werelden te gaan ontdekken die leven in jou hart van liefde en lichaam van energie en licht, kan jij al jou toverdeurtjes openen. En als het licht van jullie ziel krachtig genoeg is, kunnen jullie allemaal weer gebruik maken van dit super coole licht en energie internet. Je kan dan ook via gedachtes “praten” met elkaar, met de dieren en de natuur. Deze manier van praten noemen we telepathie.

Via jou gedachtes stuur jij dan beelden of taal door naar een ander. Iedereen kan dit leren! Want deze toverkracht leeft al in ons, we hoeven alleen maar het toverdeurtje te openen. Net zoals je hebt moeten leren lopen en fietsen door veel te oefenen, mag je ook oefenen om te leren hoe jij jou toverdeurtjes naar al jou krachten kan vinden en openen.

De energie op Aarde is al veranderd, we zingen nu samen een hoger lied. Alles gaat sneller, de snelheid van licht laat ons nu weer buiten de klok van de tijd bewegen. Hebben jullie ook gemerkt dat de tijd sneller gaat? Doordat jullie energie nu hogere klanken zingt en sneller beweegt, kan het zijn dat jullie nu al meer zien, horen en/of voelen.

Schrik dus niet als jullie ineens lichtvormen, bewegingen en kleuren zien op je kamer, om mensen heen of buiten in de natuur. Het is het licht van de Nieuwe Gouden Tijd wat nu begint door te schijnen in alles. Dat komt doordat steeds meer mensen op Aarde kiezen voor liefde, waarheid en vrede. Jou liefde is ook jou bescherming, dus wees niet bang voor wat je hoort en ziet.

Energie is overal. Niet alleen op Aarde, maar ook in al het leven buiten de Aarde in de ruimte van het oneindige Heelal. Energie leeft ook in en om jullie lichaam heen. Dus jullie hebben niet alleen een aarde lichaam, het lichaam wat je kan zien en vastpakken. Maar ook een licht lichaam van energie, kleuren en klanken.

Dit lichaam van lichtenergie kan je niet vastpakken, maar je kan het wel leren voelen, horen en zien. Jullie zijn dus energie, maar wist je dat een bloem, een tafel, een auto, een gedachte en zelfs een emotie zoals huilen ook energie is? Ja, alles wat je kan vast pakken, kan voelen, horen, denken en zien heeft ook allemaal een veld van energie.

En weet je wat nu zo leuk is? Iedereen heeft de toverkrachten in zich om energie te veranderen via klanken, taal, kleur, licht en beweging. Hoe meer toverdeurtjes je opent, hoe beter je er in wordt!

Achter ieder toverdeurtje wonen ook herinneringen. De energie en het licht in jullie is namelijk super oud en alles wat jullie ooit geleerd hebben woont in een soort bibliotheek in jullie lichaam van licht en energie. In deze bibliotheek kunnen jullie alle antwoorden op jullie vragen vinden. Deze bibliotheek noemen we ook wel bewustzijn. Je bent dus eigenlijk zelf een school en een leraar. En dat is natuurlijk super leuk en reuze handig!

Iedereen heeft een eigen bibliotheek, maar er is ook een hele grote Aarde bibliotheek. Zoals jullie nu weten is iedereen die op Aarde leeft via prachtige lichtkoorden van liefde en energie verbonden met elkaar. Maar we zijn nog met veel meer verbonden. We zijn allemaal ook verbonden met deze grote Aarde bibliotheek. Deze grote Aarde bibliotheek noemen we ook wel het collectief bewustzijn. Hier leven ook de nieuwe verhalen en ideeën voor de Nieuwe Gouden tijd.

Jullie toverdeurtjes met de grootste toverkrachten leven vaak in het donker. Daarom is het zo belangrijk dat jullie leren om gaan met de donkere emoties. Want als je durft te huilen, boos kan zijn en je angst durft aan te kijken, kan je het toverdeurtje van licht vinden in het donker van jou emotie. Jij steekt het lichtje aan in het donker met jou liefde en zo verander jij helemaal zelf je donkere dag naar een vrolijke lichte dag met allemaal nieuwe cadeautjes.

Jullie hebben dus allemaal de toverkracht om donker te veranderen naar licht. Het allerbelangrijkste is “jezelf durven zijn”. Hiermee bedoel ik, dat als je op straat loopt en je wilt ineens zingen of dansen, ga dan ook lekker zingen of dansen. Want als jij doet waar jij blij van wordt, geef jij liefde aan jou zelf. En hoe meer liefde jij wordt, hoe krachtiger jou innerlijke zon gaat schijnen. En met jou licht en liefde kan jij de schaduwen op Aarde veranderen naar licht.

Het is niet altijd makkelijk “jezelf durven zijn”, want anderen die nog niet zichzelf durven te zijn, kunnen dan soms stomme dingen zeggen. En dat is niet altijd leuk. Maar als ze je vragen waarom je zo “raar” doet, zeg of zing je gewoon;

Raar is het nieuwe normaal
Raar is de nieuwe tijd
Raar vergt moed
Durven jezelf te zijn

Ik ben perfect in dit moment zoals ik ben
Ik ben perfect in dit moment zoals ik ben
Want ik ben, wie ik ben
Mijzelf in ieder moment

Het liedje “Raar” kan je vinden bij liedjes.

Deel dit met je vrienden!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
error: Content is protected !!