Liefland

Welkom

Liefde is Toverkracht!

Leer weer dansen tussen donker en licht!

We hebben emoties die in het donker leven en emoties die in het licht leven. Donkere emoties zoals, huilen, angst, boosheid, hysterie en jaloezie voelen vaak zwaar aan en we zijn met ons denken meestal erg streng voor ze. Lichte emoties zoals, lachen, lol, dapperheid en moed, geven ons een glimlach en voelen licht aan. Met ons denken zijn we voor deze lichte emoties juist heel lief. De lichte emoties mogen er wel zijn.

Maar we zijn hier op Aarde om te leren dansen tussen beide, tussen het licht en het donker. Net zoals het weer, hebben we regenachtige dagen en zonnige dagen. Maar wanneer geniet je het meest van een zonnige dag? Als na een hele week regen er eindelijk weer een zonnige dag is. De bomen en planten hebben ook regen en zonneschijn nodig. Net zoals wij alleen kunnen groeien en wijzer worden als we leren dansen tussen onze donkere en lichte emoties.

Wist je dat licht en donker uit elkaar worden geboren? Als je je bijvoorbeeld verdrietig (donker) voelt, is dat vaak omdat je iets mist wat jou een gelukkig (licht) gevoel gaf. Dus verdriet wordt geboren uit geluk. Beide emoties zijn even belangrijk. Als je de donkere emotie verdriet helemaal durft te voelen terwijl je een spelletje doet met het Element Metaal, kan je samen met het element zelf je verdriet weer omtoveren naar geluk.

Hoe komt het toch dat we af en toe vast komen te zitten in een donkere emotie zoals verdriet of boosheid? Dit gebeurd als je denken heeft besloten dat deze emoties niet oké zijn. Het is ons denken of het denken van anderen (ouders, leraren of vrienden), wat ervoor zorgt dat we schaamte of ons schuldig gaan voelen als we de donkere emoties toelaten. Maar de donkere emoties zelf zijn nooit verkeerd. Je hoeft ze dus niet te onderdrukken of je ervoor te schamen. Het is juist belangrijk om ze helemaal te voelen. Want als je een donkere emotie toelaat en durft te voelen, ben je namelijk lief voor jezelf.

Word ook een stoere liefdestovenaar en tover samen met de Elementen je donkere emotie weer om naar een lichte emotie. In Liefland ga je ontdekken welke emotie bij welk Element hoort, zo kan je samen met het Element een spelletje doen en/of haar klanken zingen. Want een emotie is energie en energie kunnen we met onze liefde, creativiteit, beweging en klanken zelf veranderen.

Om en in jouw lichaam leeft een veld van energie. Dit kunnen we niet vastpakken, maar wel leren zien en voelen. Hier leven ook je gedachtes en emoties.

Iedereen heeft zijn eigen bijzondere waarheid. Jouw waarheid kun je voelen, zien en horen via de liefde in je hart. Ik wil jullie dan ook vragen om bij ieder woord wat ik deel op deze website, goed te voelen in jullie hart of je er blij van wordt. Want alles wat jou blij maakt, komt je vertellen dat het een waarheid is die ook bij jou past.

Veel plezier met jullie ontdekkingsreis door Liefland!

Tovergroetjes Esther

Deel dit met je vrienden!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
error: Content is protected !!