Liefland

De regenboog lagen van licht…

De regenboog lagen van licht, de Aura

Elke Aura laag is een wereld op zichzelf, maar ze zijn wel onderling verbonden. Ze werken dus samen. Wanneer een Aura laag zich niet zo goed voelt, werkt dat weer door op een andere laag. En zo is het ook andersom, als een Aura laag zich gelukkig en gezond voelt, werkt dat ook weer door op een andere laag. Iedere laag heeft weer zijn eigen kleur, kracht en element. Zo heeft ook iedere laag zijn eigen toverdeurtjes, die je weer kan openen met een aura oefening, element spelletje of klankenlied.

Iedereen heeft een eigen unieke Aura. Net zoals we allemaal ons eigen uiterlijk hebben, zo hebben we ook allemaal onze eigen Aura. De energie van de Aura kunnen we voelen en leren zien. Soms kun je de aanwezigheid van iemand anders als prettig of juist als erg vervelend ervaren. Als iemand niet fijn aanvoelt, dan doe je vaak een stapje terug om wat afstand te creëren. Wat je dan voelt is de aura, het unieke energieveld van de ander.

Deze Aura lagen, wat we ook wel onze lichtlichamen noemen, komen samen in onze Chakra wielen. De Aura lagen, Chakra’s en Meridianen werken samen om je Aarde lichaam van energie te voorzien.

De Aura van jezelf en van een ander kan je leren zien. Maar net zoals leren fietsen en schaatsen, zal je wel moeten oefenen.

Wat kan je dan doen om dit te leren?

Je mag anders leren zien. Kijken met je hart van liefde. Maar hoe doe je dat? Doe maar alsof je je hersenen laat vallen in je hart. LOL! En wees met je aandacht in je hartchakra, deze chakra vind je in het midden van je tepels. De groene chakra op de afbeelding.

Aura oefeningen:

Aura’s leren zien,

Pak een wit A4 papiertje en hou je hand ervoor. Probeer nu om je hand heen te kijken. Richt je aandacht op 1 punt en knijp je ogen af en toe een beetje dicht. Je kijkt dus naast je hand. Wees geduldig, want kijken met je hart lukt niet zo maar. Gewoon blijven oefenen. Iedereen kan het leren, dus ook jij.

Ga met een vriendje of vriendinnetje tegen over elkaar zitten. Zorg dat jullie allebei voor een witte muur zitten. Kijk langs het hoofd of lichaam van je vriendje of vriendinnetje. Richt je aandacht weer op 1 punt en knijp je ogen af en toe een beetje dicht. Lukt het al? Zie je al kleuren of vormen? Zo nee, wees geduldig en blijf de oefening herhalen. Je kan het!

Je kan tijdens de bovenstaande oefeningen ook je aandacht richten op 1 kleur. Als het je lukt, kijk dan of je in die kleurlaag doffe kleuren of schaduwen kan vinden. In de schaduw woont het hoogste licht! Dus daar kan jij de sleutels vinden waarmee je een toverdeurtje kan openen. Stuur dan via je hartchakra gouden licht en regenbooglicht naar de doffe en donkere plekken. Zing hierna de klanken van de kleur waarmee je bezig bent. Zo kan je het toverdeurtje activeren. Je kan ook nog een elementen spelletje doen, met het element wat bij die kleur hoort. Veel plezier!

De Aura lagen en hun toverkrachten,

De Rode Laag,

De eerste rode laag noemen we ons Etherisch lichaam. Het Element wat hier woont is de Aarde. Aarde zorgt ervoor dat je goed stevig staat, zodat de energie in jou rustig en in balans kan bewegen. Dit is je eerste lichtlichaam en helpt met het verdelen van de energie in jou Aarde Lichaam. Dit in balans brengen van de energieën die door jou Aardse lichaam stromen, doet ze niet alleen. Ze doet dit samen met je organen, de chakra wielen en rivieren van licht, de meridianen.

De Oranje Laag,

De tweede laag noemen we ons Emotionele lichaam. Het Element wat hier woont is water. Water kan de verandering in emoties goed ondersteunen. Het bewegen tussen je donkere emoties zoals, haat, boosheid, verdriet, zorgen maken, angst, en je lichte emoties zoals, liefde, dankbaar, lachen, tevreden en een sterke wil, wordt door het element water ondersteund. Water is dus een soort moeder voor de emoties en helpt ons bij de verandering tussen donkere en lichte emoties. In deze laag kan je de donkere en lichte emoties zien. Als je meer toverdeurtjes in jezelf opent kan je steeds beter, verder en anders zien. Als je dat kan, kan je in deze laag doffe en kleurrijke kleuren zien. Dof zijn de donkere emoties die jou licht en liefde nodig hebben en kleurrijk zijn jou lichte emoties.

De Gele Laag,

De derde laag noemen we ons mentale lichaam. In dit lichaam wonen jouw gedachtes en ideeën. Ook jou gedachten en ideeën bestaan uit licht en energie. Het Element Vuur woont hier. Vuur is licht en met het licht wat in jou leeft kan je jou positieve gedachtes en ideeën groter maken. Alles waar je aandacht aan geeft zal groeien door jou licht, jou krachtige vuur. Let dus op met wat je denkt, denk je niet leuke dingen, stuur ze dan weg door te zeggen of te denken “ ik ben niet deze gedachte, ga nu weg!”

De Groene Laag

De vierde laag noemen we ons Astraal Lichaam. Hier woont het Element Hout. Het Hout kan je zien als een boom die in jou leeft. Met zijn wortels verbind hij jou met de Aarde en met zijn takken verbind hij jou met de hemel. Het Element hout in jou is dus een brug tussen de hemel en aarde. Deze regenboogbrug leeft in je centrum, in jouw hart van liefde. Hoe beter je leert omgaan met de donkere emoties (aarde) en de lichte emoties (hemel), hoe vaker je midden op de regenboogbrug zal staan. Als je daar staat wordt je nog meer liefde en gaat er weer een toverdeurtje open. Deze groene laag beschermd ook jouw energie koorden van licht. De mensen, dieren, natuur en dingen waar we van houden zijn we mee verbonden via onze energie koorden van licht en liefde.

De Blauwe Laag

De vijfde laag noemen we het Causale Etherisch Lichaam. Hier leeft het Element Metaal. Het rijk van alle mineralen, kristallen, diamanten en metalen zoals goud en zilver. Kristallen en diamanten hebben de kracht om te praten met het hoogste licht in het oneindige Heelal buiten ons en in ons. Het Element metaal helpt ons herinneren via het hoogste licht welke krachten er allemaal in ons wonen. Hier in deze blauwe laag leeft onze blauwdruk van wie we werkelijk zijn. Een blauwdruk kan je zien als een soort bibliotheek vol met boeken over wie je werkelijk bent. Hier zijn ook oude boeken van jou die weg mogen en hier kan je, je nieuwe dromen en wensen weer op schrijven in een nieuw boek.

Iedereen heeft zijn eigen licht handtekening nodig om de deur naar de bibliotheek te openen. Die handtekening kan je vinden in deze blauwe laag. Via de tekenoefening bij het element Water en via het kristallen spel bij het element Metaal, kan jij je eigen handtekening ontdekken. (kijk bij elementen spelletjes)

De Paarse Laag

De zesde laag noemen we het Hemelse Lichaam. Hier leeft het element Licht. Het licht in ons verbind ons met de hoogste bron van liefde. Als we onze ogen sluiten kunnen wij via deze paarse laag het licht leren voelen en zien. Hoe meer we ons innerlijk licht voelen en zien, hoe krachtiger ons licht zal worden. In deze laag leeft de toverdeur naar de hoogste waarheid van jou licht, jouw ziel.

De Lila Laag

De zevende laag noemen we het goddelijk Causaal Lichaam. Hier leeft sterrenstof en jou goddelijk hogere zelf van weten, perfectie, liefde en licht. In dit lichaam vind jij jou ware levensdoel, jouw missie hier op Aarde. Waarom ben je hier op Aarde? Wat kom je hier doen? Hoe meer toverdeurtjes je opent hoe sneller jij daar achter bent.

Deel dit met je vrienden!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
error: Content is protected !!