Liefland

Contact

Jullie kunnen mij direct vragen stellen via de chat. Op woensdag en zaterdagmiddag ben ik tussen 16.00 uur en 18.00 uur aanwezig in de chatroom. Zijn er vragen die niet via de openbare chat kunnen, dan kun je een email sturen naar LIEFLANDKIDS@GMAIL.COM.

Wil jij, je moeder of je vader mij graag persoonlijk spreken, dan kan dat via een Skype video gesprek. Je krijgt een Skype uitnodiging als je HIER KLIKT. Het eerste Skype gesprek is altijd gratis. Als jullie ouders meer over mij willen weten kunnen ze HIER meer lezen over mijn achtergrond.

Sinds oktober 2020 woon ik in het dorpje Witmarsum, Sudwest Fryslan. Ik ben nu bezig met het creëren van creatieve en muzikale Liefdestovenaars workshops. Lijkt het je leuk om mee te doen? Hou dan de lokale krant in de gaten, ik zal het hierin aankondigen.

Wie weet zie ik je daar!

Groetjes Esther

Deel dit met je vrienden!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
De Fryske Sjamaan Karavaan, een magische en spirituele muziek/theater voorstelling, wat een werkelijkheid kan worden met behulp van jouw STEM. Stemmen kan nog tot en met 8 mei 2022. Het is ter promotie van de Friese taal, maar de voorstelling word tweetalig. Dus voor de Fries en niet Fries. Als je op STEM NU klikt, kom je bij het idee uit. Ga naar homepagina en zet de taal op Nederlands. Maak even een account aan om te stemmen, je krijgt dan een bevestigingsmail (check je spam) en de rest spreekt voor zich. Dank je wel! Liefs Esther, de maakster van "de Fryske Sjamaan Karavaan". STEM NU
error: Content is protected !!