Liefland

Beste ouders,

Ik heb een achtergrond als manager in de detailhandel, shiatsu therapeute, creatief begeleider en verzorger, sociaal pedagogisch werker en kunstenaar. In 2005 begon ik te studeren aan de Nederlandse School voor Klassieke Shiatsu in Den Haag. Dit werd het begin van mijn helende reis. Het begin van weer leren dansen tussen donker en licht. Nu jaren later, speel en dans ik mijn ware pad en weet ik wie ik ben en waarom ik hier ben. Mijn liefde voor alles wat is, deel ik via verschillende paden van creativiteit. Liefland is zo’n liefdevol pad van informatie voor jullie en jullie kinderen.

Mocht u als ouder onbekend zijn met het lichtlichaam en spirituele ervaringen zoals het zien van aura’s of het ontvangen van telepathische beelden en/of taal. Maar u heeft wel een kind wat hooggevoelig is en dit soort waarnemingen ervaart, dan wil ik met liefde u en uw kind ondersteunen via een Skypegesprek. Het eerste gesprek is gratis, daarna op basis van een vrijwillige donatie die bij u situatie past. U kunt mij ook altijd mailen met u vragen. Wilt u mij persoonlijk eens zien en spreken, zodat u gerustgesteld bent. Wetende dat de vrouw achter de website beweegt vanuit pure en liefdevolle intenties? Dat kan via een Skype gesprek. Klik HIER om naar contactgegevens te gaan.

Tovergroetjes,
Esther Bosma
Witmarsum, Friesland

Deel dit met je vrienden!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
error: Content is protected !!