Liefland

Invloed van de cyclussen op Aarde…

Verandering,

Alles veranderd constant, doordat wij op Aarde te maken hebben met cyclussen. Een cyclus is een draaiende beweging die zich herhaald. Je hebt kleine cyclussen, maar ook hele grote cyclussen. Op Aarde kennen we de cyclus van licht en donker, van dag en nacht, de cyclus van de Maan, de cyclus van de seizoenen en elementen, en de cyclus van het universum. De energie van alle cyclussen hebben invloed op ons allemaal. De energie van cyclussen leven buiten in de natuur en oneindige ruimte, maar ook in ons aarde- en licht lichaam.

Laten we beginnen met de grootste cyclus, de universele cyclus,

Deze cyclus is minder bekend, omdat we de verandering van deze cyclus maar heel af en toe meemaken. Deze cyclus is de grootste cyclus die we kennen. Sommige denken dat deze cyclus 72.000 jaar duurt en anderen weer 24.000 jaar. Niemand weet het precies. Wat we wel weten is dat we nu midden in de overgang zitten van de ijzeren tijd (de donkere tijd) naar de gouden tijd (de tijd van licht, liefde en vrede). Deze universele cyclus laat Moeder Aarde bewegen in een ritme, wat we ook wel frequentie noemen. En tijdens iedere overgang binnen deze universele cyclus, veranderd Moeder Aarde haar frequentie en zingt ze een ander lied.

Zoals jullie nu weten kunnen beweging, trilling en klanken energie veranderen. En nu de Aarde veranderd is naar de nieuwe gouden tijd, zingt ze een hoger lied. Hierdoor is de trilling in en om de Aarde, maar ook in en om ons lichaam aan het veranderen. De trilling was in de oude donkere ijzeren tijd, heel erg laag, langzaam en zwaar.

Maar gelukkig bewegen we nu uit de donkere ijzeren tijd en is het bijna voorbij. Op de oude plek was het donker sterker en op de nieuwe plek is het licht eindelijk weer sterker. Hierdoor kunnen we nu allemaal weer veel makkelijker terug veranderen naar wie we werkelijk zijn, liefdestovenaars. Want in deze nieuwe gouden tijd wordt het lied van liefde, vrede en gelijkheid weer gezongen.

Het oude lied van oorlog, haat, leugens en ongelijkheid op Aarde is nu aan het veranderen naar het nieuwe lied met al haar hogere klanken van liefde en vrede. De oude energie van leugens maakt nu plaats voor de waarheid. Alles in de wereld wat een leugen is, zal nu voor iedereen zichtbaar worden. Want alleen de waarheid wordt in het seizoen van de gouden tijd ondersteund. Hierdoor kan de wereld een tijdje in de energie van chaos terecht komen. Maar schiet niet in je angst, want de energie van vrede wordt altijd geboren uit de energie van chaos.

En als je goed luistert, kun je af en toe de prachtige nieuwe hoge tonen van de nieuwe tijd al horen. Het geluid kan klinken als vreemde hoge piep geluiden of als een hemels klanken concert. Zo af en toe kun je ook al de nieuwe dans van de elektrische en plasma energie door je heen voelen stromen. Je kunt dit al voelen, omdat onze Moeder Aarde al veranderd is naar de nieuwe energie van de Gouden Tijd. En wij veranderen allemaal met haar mee, want we zijn de kinderen van de Aarde. Zonder haar kunnen wij niet leven op de Aarde.

Door deze energieën en trillingen veranderen wij, waardoor ons aarde- en licht lichaam ook een beetje zal veranderen. Ons lichaam wordt weer meer licht, elektrisch, plasma, kristal en sterrenstof. En ons hart gaat ook weer groter worden. Want als wij weer goed leren dansen tussen de emoties van licht en donker, kunnen wij allemaal weer 100% liefde worden!!

Steeds als je hart weer meer open gaat, voel je dat in je hartchakra. Het is dan net alsof je hart sneller gaat kloppen en je kan een draaiende elektrische beweging voelen in je hart chakra. Je kan de energie van de nieuwe tijd namelijk voelen binnenkomen via je chakra’s.

Je kan bijvoorbeeld ineens een stekend gevoel boven op je hoofd voelen of je krijgt hoofdpijn (kroonchakra). En als je een stekend gevoel tussen het midden van je ogen krijgt, gaat er een toverdeurtje open in je derde oog chakra. Waardoor je weer anders leert kijken. Dit gevoel duurt meestal maar kort. Je kan HIER meer lezen over de chakra’s in jou lichaam van licht energie.

De maancyclus,

De cyclus van de maan kennen we allemaal wel. Maar waarom voelen we toch altijd een trigger tijdens de volle of nieuwe maan? Je kan de trigger voelen tijdens de volle maan of nieuwe maan. En dit kan wisselen. Soms voel je het tijdens de volle maan en de maand daarna voel je het ineens tijdens de nieuwe maan.

Tijdens welke maanstand voel jij de trigger? ALs je het voelt tijdens de volle maan komt de maanenergie jou vertellen dat het tijd is om iets los te laten. Misschien heb je vrienden die niet meer zo aardig zijn? Of ben je verdrietig om iets wat er gebeurd is? Als je weet wat je mag gaan loslaten, schrijf het dan op een briefje en lees het hardop voor. Verbrand je briefje samen met je ouders, zo geef je het mee aan het licht en mag jij het loslaten.

Als je de trigger voelt tijdens de nieuwe maan, zijn er vaak veel nieuwe dingen in je leven. Misschien teveel waardoor er chaos kan ontstaan. De energie van de nieuwe maan staat voor nieuwe dingen en ervaringen. Tijdens deze maan is het een goed idee om eens na te denken over wat je wil aantrekken in je leven. Wat zijn je wensen? Waar word je blij van? Als je weet waar jouw hart blij van wordt, schrijf het dan op en lees het hardop voor. Verbrand je briefje samen met je ouders, zo geef je het mee aan het licht en mag jij het loslaten. (nooit alleen met vuur spelen!)

Als je wil weten welk astrologisch teken en welke planeet er in jouw maanenergie leeft, kun je een geboortehoroscoop laten maken. Reuze interessant en super handig. Het is een soort handleiding die jou vertelt, hoe de invloed van de planeten meewandelen in je leven.

De cyclus van Yin en Yang,

Er is nog een cyclus. Een hele belangrijke, maar niet zo’n bekende cyclus. Dit is de cyclus van licht en donker, van Yin en Yang. Deze cyclus helpt ons met weer leren dansen tussen onze lichte en donkere emoties. Tijdens iedere dans krijg jij de kans om een toverdeurtje te openen.

De cyclus van de natuurelementen,

De elementen, zoals Vuur, Aarde, Metaal, Water en Hout, laten Moeder Aarde via hun persoonlijke krachten weten of haar planeten lichaam nog gezond is. Via deze krachten kan Moeder Aarde met de elementen in haar lichaam praten. En zo weet Moeder Aarde wat haar planeten lichaam nodig heeft als ze niet zo gelukkig of gezond is. Ook jij en ik kunnen de krachten van de Elementen gebruiken. Hoe je dat doet kan je lezen bij “elementen kracht”.

Deel dit met je vrienden!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
error: Content is protected !!