Liefland

Metaal emotie en spelletjes…

Metaal en de emotie “verdriet”:

Als het METAAL in jou niet gelukkig is, ontstaat er de emotie HUILEN. Maar wat is huilen nu precies? Als je huilt gaan de levens rivieren van licht, energie en water weer bewegen. Je maakt als het ware je lichaam schoon, doordat het water in weer gaat stromen. Huilen voelt niet altijd fijn en soms doen we er alles aan om maar niet te hoeven huilen, maar weet dat huilen super gezond is! Het water van je tranen kan het donker laten verdwijnen, zodat het licht van iets nieuws in jouw leven weer kan groeien.

Met je tranen van water, geef jij de wortels van je boom water, zodat jij nog groter en sterker kan groeien. Maar als jouw wortels teveel water krijgen doordat je niet meer kan stoppen met huilen, wordt de Aarde te nat en kunnen je wortels los komen te zitten.

De Metaal familie van stenen en kristallen kunnen je helpen met het laten veranderen van de wilde rivier van tranen. Door je verdriet via een spelletje aan een steen of kristal te geven, kan de Metaal familie veilige oevers bouwen. Deze oevers van stenen en kristallen zorgen ervoor dat je rivier van tranen even rust krijgt. Zodat je weer terug in balans komt en terug veranderd van een wilde onstuimige tranen rivier, naar een kalme en rustige rivier. En in dat moment van rust kan jij samen met het Metaal Element de sleutel en het krachtdeurtje vinden naar de glimlach van een nieuwe zonnige dag.

Metaal Kracht

Zo kan broertje Metaal jou helpen met verdriet veranderen naar een lach:

Word vriendjes met het Metaal Element. Zoals jullie weten leven er in Moeder Aarde heel veel soorten metalen. De stenen, kristallen, bergen en ijzerertsen in haar Aarde lichaam omringen het water als oevers of dijken, zodat het water zich veilig voelt en zonder angst kan blijven stromen. Steeds als het water een steen of kristal aanraakt wordt het water en Moeder Aarde, sterker en gezonder. Dit komt doordat de stenen en kristallen vol met mineralen en liefdeslicht zitten.

Alles op Aarde heeft een Aarde en Licht Lichaam. Dus ook een steen en een kristal. Via de lichtenergie en de liefde in ons hart kunnen we elkaar voelen. Stenen en Kristallen zijn krachtige helpers! En dit doen ze maar al te graag.

Stenen stip;

Zoek een mooie steen. Vraag je ouders om een paar wattenstaafjes of kleine kwastjes en verf. Voordat je begint met verf stippen, maak je eerst het wattenstaafje of kwastje een beetje nat. Maak kleine bergjes verf van de kleuren die jij nu nodig hebt. Zorg dat je een klein bolletje verf aan je kwastje of wattenstaafje krijgt en zet dan je eerste paar stipjes op de steen. Geef iedere traan die je voelt door aan de steen in de vorm van een stipje. Gebruik de kleuren die jij mooi vindt en vergeet niet je verdriet aan de steen te vertellen, want de steen wil jou dolgraag helpen. De lichtenergie in de steen zal jouw stipjes van verdrietige tranen, helpen veranderen naar kracht en jou allermooiste lach.

Je hebt nu de steen veranderd naar een krachtsteen. Geef de steen maar een mooie naam en mooie plek op je kamer en als je je tranen voelt komen, pak je de steen vast. En zing dan de witte/lila klanken van de klankenkaart of alleen de klank van Metaal “Ssssssss” . Vertel je verdriet en vraag jou krachtsteen om kracht en veiligheid.

Kristal gesprek;

Je kan ook een mooie kristal uitkiezen en je verdriet aan haar vertellen. Kies de kleur kristal die je nu nodig hebt. Jouw hart weet welke kleur!

Als je haar alles hebt vertelt, zet haar dan een nachtje in het maanlicht op een mooie plek in jullie tuin. Zo kan de maanenergie je helpen en zo kan de kristal jou verdriet weer doorgeven aan het hart van Moeder Aarde. Moeder Aarde kan dan haar krachtige licht van verandering en liefde weer aan je doorgeven via de kristal als jullie samen gaan slapen. En vergeet niet je mooie nieuwe kristallen vriendin een mooie naam en een mooie plek op je kamer te geven.

Een kristal kan niet alleen maar binnen zijn, ze heeft het nodig om af en toe lekker buiten te genieten van de zon en ‘s nachts als het volle maan is wil ze heel graag het maanlicht voelen. Water is haar grootste liefde, dus spoel haar af en toe schoon onder de kraan, in bad of in een rivier of meer. Als je haar geeft wat ze nodig heeft, kan ze jou ook geven wat jij nodig hebt.

Kristallen Grid;

Met onze kristallen helpers kunnen we ook een krachtveld maken van licht, kleuren en energie. Zo’n krachtveld noemen we ook wel een Grid en kan je een intentie geven. Met intentie bedoel ik dat je het de kracht van bescherming, liefde, creativiteit enz…. geeft. Nu je verdriet hebt, kan je kiezen voor liefde. Liefde heb je nodig om verdriet te veranderen naar een lach.

Om een kristallen Grid te maken heb je meerdere kristallen nodig. Je kan zo’n Grid maken in het klein voor op je kamer of in het groot in de grond om jullie huis heen. Als je begint met een Grid maken, kan een tekening van alle platonische Lichtvormen samen, je hier bij helpen. Deze kun je downloaden bij kleurplaten.

Je vertrouwt op alles wat doorkomt via jouw hart. Want alle wijsheid die je nodig hebt om een Kristallengrid te maken woont in jouw eigen unieke bron van licht en liefde. De kristallen vrienden helpen je ook mee. Dus twijfel niet, want de kennis van kristallen leeft al in jou.

Leg het papier voor je neer en leg dan op de punten waar de lijnen samen komen de kristallen neer. Kies een aantal punten uit. Voel in je hart welke kristal, waar moet liggen. Wil je graag een groter Grid maken, dan kies je plekken uit in de voor en achtertuin van jullie huis en begraaf je daar de kristallen. Bij de wortels van bomen en planten je kristallen begraven is het meest krachtigst. Vergeet niet een plattegrond te maken van de kristallen die je begraaft, zodat je ze weer terug kan vinden. Als je klaar bent laat je het Grid van Liefde zo lang liggen als jij nodig vindt.

Deel dit met je vrienden!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
error: Content is protected !!