Liefland

Werken en leven met de kracht van liefde…

Veel mensen op Aarde is het al gelukt om de toverdeurtjes in hun zelf te openen. Hierdoor zijn ze meer liefde en licht geworden en hebben ze de liefde voor Moeder Aarde haar natuur- en dierenrijken ook weer leren voelen en zien. Hierdoor zijn ze anders gaan leven. Minder werken en veel meer tijd voor liefde, spelen en plezier. Deze mensen kregen ook af en toe te horen dat ze “raar” deden. Maar het is ze toch gelukt zich daar niets van aan te trekken. Ze bleven hun eigen pad van waarheid volgen in ieder moment.

Velen leven nu in hele bijzondere natuurhuisjes midden in de natuur en hebben hun eigen elektriciteit, schoon water, warmte en eten. Ook wonen vele samen in groepen, zorgen met elkaar voor een groente en fruit tuin, maken hun eigen kaas van de geitenmelk, koken samen met elkaar en iedereen doet waar hij of zij goed in is en blij van wordt. Zij zijn een voorbeeld voor de Nieuwe Gouden Tijd. Van “ikke, ikke, ikke” weer terug naar “wij”. Want de Aarde is eigenlijk bedoeld om te spelen met elkaar en te ontdekken wat jou hart het gelukkigst maakt. Gevoel van geluk en liefde, laat jou liefdeslicht van geluk weer stralen. En jou licht werkt weer door op andere mensen, dieren en de natuur.

Deze mensen werken met het licht van de Gouden Tijd. Ze brengen licht en waarheid naar de donkere plekken op Aarde en in de mens. Doordat ze weer hebben leren dansen tussen de emoties van licht en donker en trouw zijn gebleven aan de waarheid en liefde in hun hart, is hun licht zo sterk geworden dat ze de donkere plekken waar leugens en haat wonen, kunnen omtoveren naar waarheid en vrede. Ze hebben in hun eigen donker van boosheid, verdriet en haat het toverdeurtje gevonden naar licht.

En nu geven ze hun liefde en eigen bijzondere toverkrachten weer door aan anderen. Ze hebben er voor gekozen om de natuur, dieren, volwassenen en kinderen op de Aarde te helpen met het vinden en openen van hun toverdeurtjes. Ze doen dit via allemaal nieuwe beroepen. Beroepen die geboren zijn vanuit hun prachtige licht van waarheid.

Vaak horen jullie op school, dat je bijvoorbeeld boer, timmerman, metselaar, dokter, zuster, advocaat of secretaresse kan worden, maar over de nieuwe beroepen van de nieuwe gouden tijd wordt bijna nooit gesproken. Als je kiest voor zo’n nieuw beroep kan jij andere mensen helpen met het vinden en openen van hun toverdeurtjes. Of je kan de natuur en de dierenwereld helpen met weer gezond worden en blijven.

Ook kan je helpen met het bouwen van nieuwe huizen, huizen die gezond zijn voor de natuur, dieren en de mensen. En omdat jullie al heel jong moeten kiezen voor een beroep, wil ik jullie nu alvast laten weten voor welke beroepen van licht jullie ook kunnen kiezen.

Wat kan je dan allemaal worden? Nou een heleboel! Er zijn al heel veel cursussen die je nu al kan volgen en er zijn al heel veel scholen waar je naar toe kan als je wat ouder bent. Deze scholen geven les in deze nieuwe beroepen. Je kan bijvoorbeeld een yoga, chi gong, tai chi of do-in leraar worden, dan geef je les in allemaal leuke ademhaling en bewegingsoefeningen die het aarde- en energielichaam sterk maken.

Je kan ook een tuinman worden die weet hoe je natuurlijk volgens de wetten van de natuur groentes, kruiden en fruit kan verbouwen. Dit noemen we ook wel permacultuur.

Of je gaat huizen bouwen van tweedehands of natuurlijke materialen en de mensen leren hoe ze zelf kunnen zorgen voor elektriciteit, verwarming en water. Dan hoeven ze hier niet meer voor te betalen. Waardoor mensen minder hoeven te werken en weer meer kunnen spelen. Als je zo’n bouwer of uitvinder wil worden, kan je nu al onderzoek doen naar vrije energie en natuurlijke huizen bouwen zoals een Aardeschip (Earthship), kleine huisjes (Tiny Houses) of een Hobbit huisje (Hobbit Houses). Kijk maar eens op YouTube.

Ben je gek op muziek en zingen, dan kan je een muziek therapeut worden die intuïtief ( = vanuit jou gevoel en hart en niet vanuit jou denken) mensen beter laat voelen via klanken zingen en muziek instrumenten.

Ook kan je mensen en dieren helpen gezond te blijven via alle krachtige kruiden die Moeder Aarde jullie geeft via haar natuur. Dan word je een homeopatisch of ayurvedische dokter.

Als je heel creatief bent en het leuk vind om te tekenen en schilderen, kan je ook een creatieve leraar worden. Dan help je anderen met toverdeurtjes openen via het tekenen met je hart. Dit heet ook wel intuïtief tekenen en schilderen.

Vind je dansen super leuk dan kan je mensen helpen met het vinden van hun eigen natuurlijke krachtdans. Je kan dan lesgeven in Biodanza.

Als je heel erg van de natuur elementen houdt, zoals Vuur, Aarde, Metaal, Water en Hout kan je ook een Sjamaan, Alchemist, Shiatsu Therapeut of Acupuncturist worden. Dan help je de natuurrijken, de mensen en dieren gezond worden via de cyclus van de elementen en lichtkanalen van energie.

Ook kan je met kristallen de natuur, de mensen en dieren helpen, dan word je een kristallen lichtwerker.

En als je de planeten in ons zonnestelsel nou super leuk vind, kan je leren hoe je de planeten kan gebruiken om anderen te helpen. Je wordt dan een Astroloog, een leraar die alles weet over de kracht van de planeten. Je leert dan hoe je geboorte horoscopen kunt maken, waardoor mensen beter gaan begrijpen waarom ze hier op Aarde zijn. In zo’n horoscoop kan je ontdekken welke passies er in jou licht van waarheid leven.

Met lichtsymbolen kan je ook andere mensen helpen, misschien zie jij al heel veel licht symbolen als jij je ogen sluit?, als je dit gaat doen wordt je een Reiki meester.

Dit waren maar een paar voorbeelden van werken en leven in liefde, samen met de natuur. Er is nog zoveel meer wat je zou kunnen doen. Als jij jezelf gaat durven zijn en gaat werken met de liefde en lichtkracht in jezelf via de elementen spelletjes en klanken op de deze website, kom jij er vanzelf achter wat jou hart blij maakt en wat jou bijzondere krachten zijn. Wie weet ontdek jij een nieuw beroep wat nu nog niet bestaat. Dat zou natuurlijk super leuk zijn!

Deel dit met je vrienden!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
error: Content is protected !!