Liefland

Verschillen zijn toverkracht…

Gelukkig en gezond zijn, begint met jullie lichaam. Dus wees er lief voor en hou van alle deeltjes die jou lichaam zo bijzonder maken. Niemand is hetzelfde. Sommigen van jullie zijn wat ronder, en anderen juist weer wat langer, kleiner of dunner. Dat is niet raar of stom, nee dat is juist zo bijzonder. Kijk maar eens naar de verschillen in de wereld, ieder land heeft weer zijn eigen gewoontes en hun eigen naam voor hun god.

Er zijn verschillende huidskleuren, verschillen in de natuur- en dierenrijken. Deze verschillen maken het leven op Aarde nu juist zo leuk. Want als we allemaal hetzelfde zouden zijn, zou het maar een saaie boel worden op planeet Aarde. Door de verschillen kunnen we leren van elkaar en sterker worden.

Verschillen zie je alleen aan de buitenkant, binnen in ons lichaam zijn we allemaal hetzelfde. We bestaan allemaal uit dezelfde organen en hebben allemaal bijzondere krachten die in ons leven. Zo hebben we ook allemaal hetzelfde nodig. We kunnen niet leven zonder, water, eten, warmte, bescherming en liefde.

Ik wil jullie vragen om lief te zijn voor de verschillen die je ziet als je naar een ander kijkt en lief te zijn voor de verschillen die je ziet als je naar jezelf kijkt in de spiegel. Liefde is het belangrijkste element, want zonder liefde kan er geen leven in en op Moeder Aarde bestaan.

Als we allemaal op Aarde weer gaan begrijpen dat verschillen er juist zijn om van te leren en te groeien, dat donkere dagen met donkere emoties nodig zijn om de toverkracht van liefde in onszelf te kunnen zien en samen zoveel sterker zijn dan helemaal alleen, dan kunnen we met elkaar de allergrootste deur ooit openen! De deur terug naar een Hemel op Aarde!

Geloof in jezelf, wees lief voor jezelf en de rest van je Aarde familie. We zijn allemaal één grote familie en onze verschillen zijn kracht!

Deel dit met je vrienden!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
error: Content is protected !!