Liefland

Schrift en klanken van je ziel…

Lichttaal,

In iedereen leeft een eigen lied van klanken en een taal van licht. Deze taal en klanken vind je diep in jezelf. In jullie bron van liefde en licht, jullie ziel. Lichttaal en klanken kan je spreken, zingen. Maar ook schrijven als taal of schilderen als een beeld. Het leeft in ons allemaal en deze oeroude muziek en taal van licht, is hier om ons te helpen met het openen van nieuwe toverdeurtjes. Bovendien is het super lollig als je, je eerste klankenlied zingt of je eerste taal van licht spreekt. Ik had buikpijn van het lachen de eerste keer.

Lichttaal en klanken kan je makkelijker horen en zien als je in de natuur bent of als je de kracht en energie van de 5 platonische vormen gebruikt. Deze platonische geometrie vormen kan je downloaden bij kleurplaten. Als je naar een platonische vorm gaat kijken, het gaat het kleien of tekent en inkleurt kan je jouw ziel, jou hoogste licht vragen of ze de klanken en taal via jouw hart wil doorgeven. Kan je de taal van je hart nog niet zo goed horen? Begin dan met het zingen van de klanken die je ziet op de klankenkaart. Kies de kleur die bij de platonische vorm hoort of kies gewoon de kleur die goed voelt en begin dan die klanken te zingen. Jouw eigen bijzondere klanken komen dan vanzelf naar boven.

Het kan ook zijn dat de klanken veranderen naar een vreemde taal van het licht. Zo’n lichtaal kan in het begin een beetje gek klinken, maar dat is normaal. Een lichtaal is geen Nederlands. Het zijn vaak meer klanken dan taal. Vertrouw op jezelf, want jouw ziel en de liefde in jouw hart weten precies welke taal en klanken er nu nodig zijn om een nieuw toverdeurtje te openen. Zo kan jij helemaal zelf als liefdestovenaar je donkere emotie omtoveren naar een lichte emotie.

Deel dit met je vrienden!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
error: Content is protected !!