LAATSTE NIEUWS

LAATSTE NIEUWS

In de welkom video laat ik jullie weten dat ik nog meer video’s ga maken. Jullie mogen nog even geduld hebben, want ik ben pas verhuisd naar Witmarsum in Friesland en ik ben nu ook nog bezig met het schrijven van mijn laatste boekje “Oriana en de Dikkebollebuikeboom”. Als dit boekje klaar is en mijn huisje is ingericht, ga ik weer verder met video’s maken.

Deel dit met je vrienden!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
De Fryske Sjamaan Karavaan, een magische en spirituele muziek/theater voorstelling, wat een werkelijkheid kan worden met behulp van jouw STEM. Stemmen kan nog tot en met 8 mei 2022. Het is ter promotie van de Friese taal, maar de voorstelling word tweetalig. Dus voor de Fries en niet Fries. Als je op STEM NU klikt, kom je bij het idee uit. Ga naar homepagina en zet de taal op Nederlands. Maak even een account aan om te stemmen, je krijgt dan een bevestigingsmail (check je spam) en de rest spreekt voor zich. Dank je wel! Liefs Esther, de maakster van "de Fryske Sjamaan Karavaan". STEM NU
error: Content is protected !!