Laat je reactie achter…

Laat je reactie achter…

En maak kans op het boek Liefland of Sophia. Meer dan zestig pagina’s avontuur en afbeeldingen om bij weg te dromen. Neem even een kijkje op de website! En vertel me dan via een reactie onder dit bericht wat jij mooi vindt in Liefland of wat jij nog mist in Liefland.Ik ben namelijk reuze benieuwd wat jullie van de website vinden! Laat het me weten en maak kans op een geweldig boek! Door op het Liefland logo te klikken kom je weer terug op de voorpagina. Hier kan je alles in Liefland makkelijk en overzichtelijk vinden.

Na 25 reacties wordt het eerste boek verloot. Vertel het door aan je vrienden en familie! Deel het via Social media. Hoe meer reacties, hoe sneller de loting voor het boek begint!

Ik doe jullie naam in een mandje en trek de winnaar eruit. Via een video op deze site kondig ik middels een loting de winnaar aan! De winnaar stuurt dan zijn of haar adresgegevens naar mijn lieflandkids@gmail.com adres. Met jouw adres in mijn hand, stuur ik jou je prijs toe! Liefland of Sophia! Dat is een verrassing natuurlijk!

En wees gerust, ik doe helemaal niets met jullie ingevoerde e-mailadressen. Je kan dus veilig je reactie achterlaten!

Succes!!

Liefland groetjes,

Esther

Deel dit met je vrienden!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin

5 Comments

  1. Esther

   Dag Marlies, dank je wel voor je inspirerende reactie. Dankbaar dat mijn illustraties en video’s voelbaar doorkomen. Ik ben nu nog bezig met het afmaken van mijn nieuwe boekje “Oriana en de Bollebuikeboom”. Zodra deze bij de drukker is, ga ik weer verder met video’s maken. Liefland groetjes, Esther

 1. Els

  Super mooie website ! Geweldig wat je doet ,heerlijke tekeningen en mooie boeken en liedjes
  Hoop dat veel kinderen je boeken kunnen lezen en helemaal in die mooie wereld komen door de mooie verhalen en de schitterende kleuren
  Veel succes
  Liefs els

 2. Hennie Visser

  Ik ben bezig met een online kinderyoga opleiding om docent te worden. Als eindopdracht moet ik een opstartcursus maken van 5 lessen. Om niet de standaard kinder thema’s te pakken ben ik meer gericht Yin Yang ed. Maar maak daar maar eens een kinderyoga les mee. Ik liep aardig vast tot ik deze site tegen kwam. Super geschreven! Precies wat ik nodig had. Ik heb dus met jouw Yin yang verhaal een kinderyoga les gemaakt. Ik vind hem zelf erg leuk geworden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De Fryske Sjamaan Karavaan, een magische en spirituele muziek/theater voorstelling, wat een werkelijkheid kan worden met behulp van jouw STEM. Stemmen kan nog tot en met 8 mei 2022. Het is ter promotie van de Friese taal, maar de voorstelling word tweetalig. Dus voor de Fries en niet Fries. Als je op STEM NU klikt, kom je bij het idee uit. Ga naar homepagina en zet de taal op Nederlands. Maak even een account aan om te stemmen, je krijgt dan een bevestigingsmail (check je spam) en de rest spreekt voor zich. Dank je wel! Liefs Esther, de maakster van "de Fryske Sjamaan Karavaan". STEM NU
error: Content is protected !!